Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Εμπρός σύντροφοι/ισες


Εδώ και καιρό παρακολουθούμε τα τάγματα εφόδου των φασιστών της χρυσής αυγής, με αμέριστους συμπαραστάτες τα φασιστοειδή ανδρείκελα της αστυνομίας, να επιδίδονται σε ένα όργιο βαναυσοτήτων εις βάρος των μεταναστών και των αντιστεκόμενων κομματιών της κοινωνίας.
Δυστυχώς για τους μετανάστες, οι φιλότιμες ρεφορμιστικές δράσεις των αριστερών δεν καρποφορούν με τις γνωστές συνέπειες (ξυλοδαρμούς, σπάσιμο μαγαζιών, σπιτιών μέχρι και δολοφονίες).
Τις στιγμές αυτές το κίνημα του αναρχικού χώρου αποφάσισε να ξανακλείσει τους φασίστες στις τρύπες τους, πράγμα που έχει κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν.
Οι αντιφασιστικές περιπολίες και οι δυναμικές πορείες σε περιοχές με έντονο πρόβλημα φασισμού σταμάτησε ως ένα σημείο τις θρασύδειλες χρυσαύγουλες επιθέσεις. Όποιος απο αυτούς τόλμαγε να ξεμυτίσει τσακίζονταν επί τόπου.
Το κράτος γνωρίζοντας ότι, ο αναρχικός χώρος, με τις πολύμορφες δράσεις του, αποτελεί έναν απο τους μεγαλύτερους εχθρούς του, στον πόλεμο για ενάντια στον ολοκληρωτισμό, αποφάσισε να ξαμολήσει τα σκυλιά του σε ένα ανελέητο κυνήγι.
Χτυπώντας καταλήψεις, συγκεντρώσεις, πορείες και με αποκορύφωμα την αντιφασιστική περιπολία καθώς και τους αλληλέγγυους στα δικαστήρια της Ευελπίδων, συλλαμβάνοντας και βασανίζοντας κόσμο προσπαθεί  να μας εξοντώσει ψυχικά και σωματικά.
Όμως είναι γελασμένοι. Στόχος μας αποτελεί ο κόσμος να βλέπει την αντίσταση μας, την απαράμιλλη αλληλεγγύη, τις δράσεις μας και παίρνει το κουράγιο που χρειάζεται ότι δεν θα είναι μόνος, όταν ξεσηκωθεί και τους συντρίψει.
Εμείς σαν αναρχικοί έχουμε το καθήκον να είμαστε πάντα στη πρώτη γραμμή διαφυλάσσοντας την ελευθερία, με οποιοδήποτε κόστος, από οποιονδήποτε προσπαθεί να τη φυλακίσει.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Ομάδα Ελευθεριακής Σκέψης
NEGROROJO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου